Meerlingendag

Bent u een meerling, heeft u een meerling of verwacht u een meerling kom dan gezellig naar de meerlingen dag op 30 September vanaf 11.00 uur bij Speel en Ijsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold. Een leuk dagje uit, samen met meerdere twee- drie of zelfs vierlingen. Bij Speel en Ijsboerderij de Drentse Koe kunnen kinderen zich altijd goed vermaken, maar gaan voor de meerlingendag allerlei extra dingen doen bij de boerderij, zoals schminken, pony rijden, op de foto bij een koe, sieraden maken etc. Maar ook een markt voor tweedehands meerlingspullen. Het valt vaak niet mee om dubbele spullen te kopen voor je meerling, en helemaal niet tweedehands. Als er nog belangstellenden zijn die willen komen staan met spulletjes van hun meerling, kunt u een tafel reserveren.

Opgave vooraf is noodzakelijk vol =vol .
Als u die dag op de tweedehands markt wilt staan met uw spullen, kan u zich nu nog opgeven. € 10,- per tafel incl. 1 entree ouder. Vol=Vol.
Kosten voor de meerlingendag zijn 7,- per persoon incl. drinken, iets lekkers, speeltuin en toegang tot maïsdoolhof. Broertjes of zusje mogen natuurlijk ook meekomen. Opgave voor 15 september bij raakm2@online.nl voor vragen kunt u bellen met Lydia vd linde 0640418828

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.